A Parmalatról

A hagyományokat ötvözzük az örökös megújulás iránti vággyal. A Parmalat legtöbb terméke itthon készül, olyan technológiák alkalmazásával, amikkel megőrizhetjük mindazt, ami jó a tejben és a tejtermékekben, megóvhatjuk a tápanyagokat, a valódi ízt.

Értékeink

A magyar tej szeretete

Mind azokat az ízeket szeretjük, amiken felnőttünk. Ezért készül a Magyarországon kapható Parmalat tej, Parmalat kefir, Parmalat ízesített tej és a Parmalat tejföl eredeti, magyar tejből.

Innovációk

Célunk, hogy minél jobb, finomabb termékeket tudjunk adni a fogyasztóinknak. Magyarországon mi kínáltunk először főzőtejszínt a vásárlóknak, illetve palackos tejet.

Elégedett fogyasztók

Mi, a Parmalatnál hiszünk abban, hogy mi nem csak termékeket ajánlunk a fogyasztóinknak, hanem mindig újabb és jobb megoldásokat, amikkel könnyebbé, ízletesebbé tehetik életüket.

Gyakori kérdések

Magyar tejből készül?Igen, a Parmalat tej, kefir, tejföl magyar tejből készül.Mit nyújt a Parmalat, amit másik márka nem?A jelen megoldásait kínáljuk. A folyamatos fejlődésben hiszünk, abban, hogy egy problémára mindig van jobb, újabb megoldás. Mi mindig meg fogjuk találni a módot, amivel valódibb tejet, ízletesebb tejfölt, frissítőbb joghurtot – jobb termékeket adhatunk fogyasztóinknak.A tej az tej. Miért kellenek ezek az új technológiák?Ahogy minden iparágban, nálunk is nagyon fontos a fejlődés. Folyton azon kell dolgoznunk, hogy újabb és jobb termékeket állítsunk elő. Tej és tej között nagy a különbség. Ahogy például telefon és telefon között is.