1933
80 éves családi történet kezdete
1933-ban André Besnier hozta létre a csoportot ő az Alapító
... eredetileg egy pár fajta penészes camembert készült kézi gyártással
Szenvedélyes 80 év a tejfeldolgozásban
egy kis családi tejfeldolgozóból világelsőség!
ambíció, elkötelezettség, egyszerűség
a lehető legjobbat kínálni, ami tejből készülhet
3 nemzetközi márka és számos lokális márka
egy kis családi tejfeldolgozóból világelsőség!
1933-ban André Besnier hozta létre a csoportot ő az Alapító
... eredetileg egy pár fajta penészes camembert készült kézi gyártással
1933-ban André Besnier hozta létre a csoportot ő az Alapító
... eredetileg egy pár fajta penészes camembert készült kézi gyártással
Fia, Michel vette át a cég irányítását 1955-ben
A President márka létrehozása
Erős növekedés 1970 és 1990 között
Nyugat-Franciaországban, majd az egész országban a Président márka 1968-as elindításával és számos francia sajtüzem felvásárlásával
Növekedés 1990-től 2000-ig
Kitartó terjeszkedés Nyugat majd Kelet Európában, az Egyesült Államokban és a FÁK-ban.
2000 óta Emmanuel Besnier, a 3. generáció
felügyeli a Csoport felgyorsuló nemzetközi növekedését.
Magyarországon a Kuntej Zrt. felvásárlása
folyamatosan elvárjuk az általános és az egyéni teljesítményt, mind az üzleti mind az emberi növekedés tekintetében
egyéni és közös vállalkozói szellem, mely szemlélteti az állhatatosságot, a felelősségvállalást és a loyalitást
ahogy a napi munkánkat végezzük, elérhetően, transzparensen és gyakorlatiasan, az összetartozás érzésével és hatékonyság orientáltan
a lehető legjobbat kínálni, ami tejből készülhet
1933 óta, a Csoport hivatása a tejfeldolgozás, az összes tejterméket lefedve
Világszerte a legjobbat kínálva a tejtermékekből az embereknek. Mindent, amit a tej nyújtani tud a 21. századi ember számára.
Hű marad a gyökereihez
A csoport főhadiszállása Laval-ban található, Nyugat-Franciaországban, André Besnier’s eredeti sajt üzemének területén
Több, mint 80 éves tejipari szaktudás, folyamatos fejlődés és rendszeres ipari beruházások. 236 termelési pont világszerte 44 országban
Magas követelmények az élelmiszer és az emberi biztonság tekintetében “nincs globális vezetés a minden egyes termékre kiterjedő minőség megkövetelése nélkül ”